Glasvliesbehang

Schildersbedrijf Scholten is specialist in glasvliesbehang, ook wel genaamd glasweefselbehang. Varianten hierop zijn glasvezel en renovlies behang.

Afwerking van uw wanden met glasvliesbehang heeft vele voordelen. Zoals de naam al aangeeft, bestaat glasvliesbehang uit glasvezels, waardoor het ijzersterk is. Het kan daardoor heel goed gebruikt worden om kleine scheurtjes en oneffenheden in de muur weg te werken.

Glasvliesbehang is daarnaast vocht doorlatend en zeer brandveilig en vergt nauwelijks onderhoud. Met glasvliesbehang is het mogelijk om wanden naar keuze met een structuur of juist zeer strak af te werken, het laatste vooral met glasvliesbehang.

Glasvezelbehang voor uw oude woning

In oudere huizen kunt u te maken krijgen met muren die afbrokkelen of scheurtjes vertonen. Huizen drogen geleidelijk uit en daardoor verliezen stenen en metselwerk hun stevigheid. Glasvezelbehang is bijzonder geschikt om dit op te vangen, door zijn ijzersterke structuur geeft het uw muren weer extra stevigheid. Het behang is zowel te gebruiken als basis voor schilderwerk als voor het aanbrengen van stucwerk of sierpleister. Schilderesbedrijf Scholten adviseert u graag over de beste oplossing.

Let op: bij woningen ouder dan 2 jaar profiteert u van het lagere 9% BTW tarief.

Glasvezelbehang schilderen

Het aanbrengen van glasweefselbehang is een karwei dat grote precisie vraagt. Het behang moet met een lijmmachine worden verlijmd, gekit en vervolgens geschilderd. Schildersbedrijf Scholten heeft de vakmensen en de juiste apparatuur om dit perfect voor u uit te voeren.

De mooiste eindresultaten bereiken we door het glasvezelbehang te schilderen met latexverf. U kunt precies de kleuren kiezen die u wilt, en de structuur van het behang blijft gewoon zichtbaar.

Op maat voor u

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Scholten Schilderwerken