Buitenschilderwerk

In het wisselvallige Nederlandse klimaat heeft de buitenkant van uw woning of bedrijfspand een goede bescherming nodig tegen regen, hagel, zon en vrieskou. Regelmatig buitenschilderwerk is van belang om gevels, kozijnen en houtwerk in topconditie te houden en om te voorkomen dat u te maken krijgt met vocht en houtrot. Met periodiek buitenschilderen behoudt uw pand ook beter zijn waarde en ziet het er altijd representatief uit.

Waarborg van kwaliteit

Schildersbedrijf Scholten staat voor 1e-klas vakwerk en levert het schilderwerk in perfecte staat op. Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit verf en schildergereedschappen. Daarnaast zorgen wij dat meubels en andere zaken in uw pand netjes afgedekt worden. Na afloop van het schilderen ruimen wij alles keurig op en daarna kunt u weer jarenlang van een mooi interieur genieten.

Vakbekwame buitenschilders besparen u kosten.

Wij van Schildersbedrijf Scholten weten precies wat er nodig is om te zorgen dat uw pand er altijd verzorgd uitziet. Huurt u ons in, dan beginnen wij altijd met een zorgvuldige inspectie. Zo kunnen wij vaststellen of er reparaties nodig zijn en of oude verflagen nog in goede staat zijn. Op basis daarvan komen wij met een offerte op maat.

Schildersbedrijf Scholten werkt voor aannemers en projectontwikkelaars voor het buitenschilderwerk van woningen en bedrijfspanden en zowel voor nieuwbouw als renovatie. Maar wij werken met net zo veel plezier en toewijding aan uw particuliere woning. Om het even of het nu om kozijnen, muren, dakkapellen of zelfs een tuinhuisje gaat, wij leveren altijd dezelfde topkwaliteit.

Let op: bij woningen ouder dan 2 jaar profiteert u van het lagere 9% BTW tarief.

Op maat voor u

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Scholten Schilderwerken