Binnenschilderwerk

Wilt u dat uw bedrijfspand of woning er goed verzorgd en representatief uitziet, dan is het zaak om het interieur regelmatig te laten schilderen. Schildersbedrijf Scholten verzorgt het onderhoud van uw interieur en laat dit er weer als nieuw uitzien.

Binnenschilderwerk van topkwaliteit

Schildersbedrijf Scholten staat voor 1e-klas vakwerk en levert het binnenschilderwerk in perfecte staat op. Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit verf en schildergereedschappen. En natuurlijk zorgen wij dat meubels en andere zaken in uw pand afgedekt worden. Na afloop van het schilderen ruimen wij alles keurig op en daarna kunt u weer jarenlang van een mooi interieur genieten.

Let op: bij woningen ouder dan 2 jaar profiteert u van het lagere 9% BTW tarief.

Diverse schildertechnieken

Wij kunnen uw pand traditioneel schilderen of sauzen met de hand en de roller, maar wij hebben ook ervaring met de modernste technieken zoals airless spuiten en latex spuiten. Samen met u bekijken we wat het beste past bij uw interieur en adviseren wij over de meest geschikte techniek voor het binnenschilderwerk.

Heeft u een oud pand, dan is het wellicht nodig om de wanden of plafonds voor te bewerken of te behandelen met een vochtwerend middel. Heeft uw pand een klassiek interieur? Dan geeft u wellicht de voorkeur aan met de hand schilderen of behangen, of kiezen voor een wandafwerking met structuur. Modern interieur? Houdt u van een strakke, gladde afwerking, dan is latex spuiten of airless spuiten het meest geschikt.

Op maat voor u

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Scholten Schilderwerken